Blog

Blogujeme

Konečně ...

1. ledna 2020

(placeholder)

Tak se nám to konečně podařilo, konečně blogujeme..

Vize
Do projektu "Výroba fotodárků" jsme šli s jasnou vizí - vytvořit internetové místo, kde budete moci realizovat své nápady jak naložit s vlastními fotografiemi. Jednoduše, rychle, on-line. Od začátku naše snaha směřuje k vývoji ultrajednoduchého on-line editoru, jehož ovládání zvládne úplně každý. Pomocí tohoto nástroje můžete již teď velmi snadno vytvořit celou řadu fotoproduktů, od hrnečku s jednou fotografií až po náročné mnohastránkové fotoknihy.
Ruku v ruce s vývojem editoru jde i rozšiřování nabídky fotoproduktů. Na startovní čáře byly kalendáře, měkké fotoknihy a jednoduchá společenská hra - pexeso. Dnes je situace úplně jiná. V nabídce se objevily fotoknihy v pevné vazbě, fotoobrazy tištěné na plátně nebo na lehčené desce, pohlednice, fotomagnety, společenské hry jsme rozšířili o sadu karetních her nebo fotokostky, můžete si dokonce vytvořit vlastní Člověče, nezlob se! Rozšířením našich tiskových technologií můžeme nabídnout celou řadu dalších produktů - hrnky, kameny, výběr textilu a na dalších fotoproduktech pracujeme.

Základem je e-mail
Součástí celého projektu jste, samozřejmě, také vy, náš zákazník. K vzájemné komunikaci využíváme v současnosti několik kanálů. Základem je e-mail. Budujeme vlastní databázi kontaktů, které získáváme vždy a za každých podmínek pouze s vaším souhlasem. E-mailem vás oslovujeme s významnými nabídkami, ale především jej využíváme ke sdělení spousty zajímavostí, tipů, návodů a inspirací jak naložit s vašimi vlastními fotografiemi. V žádném případě není naším cílem e-mailem obtěžovat, zprávy tak můžete očekávat maximálně několikrát do měsíce.

Facebook a skupina
Dalším, možná nejdůležitějším místem našeho setkávání je facebook. Zde nám můžete pohotově sdělit vaše postřehy, nápady či tipy na vylepšení, můžete nám pokládat otázky týkající se vašich objednávek. Na facebooku se jako první dozvíte o nových akcích nebo nových produktech. Pro snažší komunikaci s ostatními tvůrci fotodárků, nejen uživateli našeho e-shopu, jsme vytvořili veřejnou facebookovou skupinu, příspěvky, především obrazové, také vkládáme na vlastní instagram.

Už také blogujeme
A jsme u toho úvodního "Konečně.." Dnes jsme spustili vlastní blog, který využijeme především pro obsáhlejší informace - o našich produktech, práci s on-line editorem nebo jen zveřejnění zajímavosí ze světa výroby fotodárků. Budeme rádi za vaše případné komentáře na konci každého článku, které nám mohou být další inspirací.

A co nás ještě čeká?
Kromě zdokonalování stávajícího chceme vytvořit vlastní youtube video kanál, kde bychom rádi zveřejňovali video návody nebo krátké reportáže z výroby.

Plánů je hodně. Budeme však velmi potěšeni, když se k nám budete rádi vracet, abyste z pohodlí svého domova vytvořili produkt, který bude tím nejkrásnějším fotodárkem pro vás a vaše blízké.

KOMENTÁŘE